організовуємо харчування
Упроваджуємо НАССР. Вносимо зміни у посадові та робочі інструкції
Ґвалт навколо НАССР стихає. Керівники усвідомили, що їх потрібно запровадити, дізналися, як це реалізувати, та зробили перші кроки. Ось тут і виникло чимало запитань. Одне з них — чи вносити зміни до посадових і робочих інструкцій працівників у зв’язку із запровадженням НАССР? Якщо так, то які саме?
Упроваджуєте HACCP, перегляньте посадові (робочі) інструкції працівників. Яких саме? Які норми потрібно змінити чи внести в інструкції? Відповіді на ці запитання — у статті.
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ
