організовуємо харчування
7 принципів HACCP: перевірте, чи дотримуєте під час організації харчування
Чи певні ви, що дотримуєтеся всіх принципів НАССР? Ваша колега Ольга Іванівна стверджує, що у своєму закладі організувала харчування чітко за сімома принципами НАССР. Звідки в неї така впевненість? Перевірила себе за новими рекомендаціями Мінекономіки та чеклістами
Ви відповідаєте за організацію харчування дітей у закладі. Відповідно вам і з наслідками справу мати, якщо щось не так. Ліпше до такого не доводити, а мати докази того, що харчування у закладі — безпечне. Зі статті дізнайтеся, які принципи НАССР стануть тими самим доказами
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ