організовуємо харчування
Як організувати харчування за новим Санітарним регламентом. П’ять таблиць з підказками
Із 1 січня 2021 року набув чинності новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти. Чимало уваги у ньому МОЗ приділило організації харчування та раціону учнів. Що ж змінилося й на що вам слід звернути увагу, щоб організувати харчування правильно, — читайте у статті
Щоб організація харчування у вашому закладі відповідала вимогам нового Санітарного регламенту, дізнайтеся, як урізноманітнити харчування учнів та організувати питний режим по-новому, а також з’ясуйте, які продукти заборонено продавати у шкільних їдальнях. Скачайте пам’ятки про те, що можна продавати в шкільній їдальні, а що ні.
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ