стаття 16 із 24
7
Липень 2021року
створюємо безпечні умови
дезінфекційні заходи

Проводимо в закладі дератизацію та дезінсекцію

Гризуни та комахи можуть бути джерелом небезпечних хвороб для дітей. Саме тому в закладі проводять дератизацію та дезінсекцію. Як та хто це робить — читайте у статті

Олена Уварова , заступник начальника управління — начальник відділу безпеки середовища життєдіяльності Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві

Гризуни та комахи можуть бути збудниками або переносниками інфекційних хвороб. Зі статті дізнаєтеся, які є види дезінфекційних заходів, як часто та хто їх проводить у закладі.

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Як покласти обов’язки тимчасово відсутнього директора на його заступника і як оплатити
№ 7, 2021
Два чеклісти, щоб підготуватися до перевірки дотримання санітарного законодавства