розв’язуємо господарські питання
Перевірте, чи зберігаєте харчові продукти відповідно до вимог санітарного законодавства
Директор відповідає за організацію харчування в закладі. Тож він має контролювати якість і зберігання продуктів, що надходять до закладу освіти. Щоб Держпродспоживслужба не виявила жодних порушень, перевірте, чи дотримуєте вимог до зберігання харчових продуктів і проконтролюйте, чи дотримують їх працівники харчоблоку
У статті — рекомендації, як дотримати основних вимог до зберігання в закладі харчових продуктів, щоб запобігти харчовим отруєнням і гострим кишковим інфекціям, особливо у дітей.
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ