стаття 20 із 28
8
Серпень 2021року
розв’язуємо господарські питання

Перевірте, чи зберігаєте харчові продукти відповідно до вимог санітарного законодавства

Директор відповідає за організацію харчування в закладі. Тож він має конт­ролювати якість і зберігання продуктів, що надходять до закладу освіти. Щоб Держпродспоживслужба не виявила жодних порушень, перевірте, чи дотримуєте вимог до зберігання харчових продуктів і проконт­ролюйте, чи дотримують їх працівники харчоблоку

Олена Уварова , заступник начальника управління — начальник відділу безпеки середовища життєдіяльності Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві

У статті — рекомендації, як дотримати основних вимог до зберігання в закладі харчових продуктів, щоб запобігти харчовим отруєнням і гострим кишковим інфекціям, особливо у дітей.

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Чи можуть учителі харчуватися у шкільній їдальні за плату
№ 8, 2021
Закупівля продуктів харчування в місцевого господарства